Консултиране ПДФ Печат Е-мейл

Избирайки услугите на ScentMark Bulgaria може да се възползвате от нашите професионални консултанти, които ще ви посъветват, как да постигнете желания от вас ефект, чрез използване единствено на определени аромати.

Продължава
 
Ароматен печат и билбордове ПДФ Печат Е-мейл

 

Заедно с едни от най-иновативните печатници и студия в България ви предлагаме едно ново и вдъхновяващо решение за вашите рекламни стратегии.

 

Продължава
 
Ароматни BTL кампании ПДФ Печат Е-мейл

Всяка BTL кампания ще бъде по- въздействаща залагайки на Scent (Арома) маркетинг. Въвлечете бъдещите си клиенти не само в интерактивни дейности, но подсилете съобщението, което им изпращате, и с подходящия аромат.

Продължава
 
Ароматизиране на транспортни средства ПДФ Печат Е-мейл

 

Хората непрекъснато се движат, използват какъв ли не транспорт. Нека превърнем ежедневната рутина в едно ароматно пътешествие! Какво по- хубаво от това да усетиш аромата на прясно изпечено кафе рано сутрин на път за работа, да усетиш мириса на новия прах за пране, видян днес по-рано по телевизията или носещият се лек портокалов аромат да ти напомни за любимата ти марка парфюми.

Продължава
 
Ароматизиране на събития ПДФ Печат Е-мейл

Знаем, че организирайки дадено събитие искате да сте перфектни. За това Ви предлагаме специално подбрани ароматни решения, които са изискания детайл към цялостната визия на мероприятието ви. Създайте уникална и неповторима атмосфера, която се превръща в траен спомен за гостите Ви.

Продължава
 
Ароматизиране на помещения ПДФ Печат Е-мейл

 

Знаем, че сте най-добрите в това, което предлагате на своите клиенти, затова ние искаме да ви предложим ''черешката на тортата''. Ще преобразим помещението Ви и то без да променим нищо в него, освен аромата.

Продължава
 


КонтактиЗа нас2022 © ScentMark Ltd. A company ofJT InternationalAll Rights Reserved.
ScentMark™ Bulgaria - Return to Homepage JT International - Marketing Innovations Group